home

mail

 
ICT Waarborg
 
Netwerkbeheer

Werkend met goed geschoolde vakmensen beheren wij uw netwerk of ondersteunen uw netwerkbeheerder. Onderhoud aan servers gebeurt door ons zoveel mogelijk buiten de normale werktijden, zodat u en uw medewerkers er het minste last van hebben.

Wij garanderen u daarmee een zo hoog mogelijke uptime en daarvoor leveren wij onderhoudscontracten vanaf 4 uur per maand, met zeer snelle responstijden tegen interessante tarieven. U heeft dan altijd iemand achter de hand die zich over uw totale automatisering ontfermt en er snel is wanneer het nodig is. Wij houden uw netwerk up-to-date en operationeel tegen de laagste kosten. Daarnaast kunnen wij voor u met gespecialiseerde software uw servers 24 uur per dag monitoren en snel reageren in het geval van calamiteiten.

Of het nu gaat om uitbreiding of nieuwe implementatie, Internet- en e-mail oplossingen, met onderhoud verzorgt door Itécom Automatisering is uw automatisering het best gebaat.

In geval van calamiteiten of kritieke situaties is Itécom Automatisering bereikbaar voor elk type Microsoft netwerk. Wij zijn snel ter plaatse en zorgen ervoor dat uw netwerk in no-time weer operationeel is.

Itécom Automatisering is de beste en snelste op gebied van reparatie van uw kostbare hardware. Belangrijke onderdelen zijn altijd op voorraad en per omgaande geplaatst. Indien nodig voorzien wij u van tijdelijke apparatuur.

Problemen met software en installatie worden door ons op snelle vakkundige wijze opgelost. Wij zoeken uit waar het probleem precies ligt en lossen dat voor u op.

Als geautoriseerd Microsoft reseller zijn wij altijd exact op de hoogte van laatste updates en 'fixes' en zijn daardoor in staat in korte tijd uw probleem op te lossen.